avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... acte de vanzare cumparare si proprietate intabulata ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

acte de vanzare cumparare si proprietate intabulata date peste cap de incompetenta unui functionar care a gresit atitlul de proprietate initial

Hristos a Inviat!ma confrunt cu o problema,am achizitionat un teren din 2004 pe care l-am si intabulat , in august 2012 , de la Consiliul local,inginerul agronom mi-a comunicat ca actele mele nu corespund cu amplasamentul si mi-a eliberat o adresa cu detaliile precum ca intre limita reala si cea inscrisa in actele mele ar mai exista 2 proprietati cu o latime totala de 12 m.Acum nu mai stiu care sunt limitele reale si ce este legal si ce nu este , acte de vanzare cumparare si proprietate intabulata date peste cap de incompetenta unui functionar care a gresit atitlul de proprietate initial #-o, plus ca nici suprafata nu stiu daca o mai am X-( , imi stapanesc partial si dintr-o parte si din alta altii abuziv ca asa stiu ei.Notara la care s-au facut actele mi-a spus ca sa merg la judecata.Cum pot rezolva , ce anume sa cer si cui sa ma adresez?

Alte discuții în legătură

Întãruºare teren hot77cmc hot77cmc Bine v-am regăsit. Am cumpărat recent un teren la care a fost facuta prima data cadastrul in anul 2003(atunci terenul a fost cumparat de cel de la care l-am ... (vezi toată discuția)
Intabulare vs titlu de proprietate danutztdy danutztdy Bună ziua, am cumpărat în 2015 o casa veche cu o anexa(construita cu autorizație plan amplasament etc), sa facut intabularea pe numele vechiului proprietar ... (vezi toată discuția)
Litigiu cu primaria geno_193 geno_193 Am dobandit in cursul anului 2008 printr-o hotarare judecatoreasca , de la bunici o suprafata de teren , in extravilanul orasului mai precis intr-o parcela cu ... (vezi toată discuția)