avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... pot cere daune pentru postarea unei poze cu mine pe ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

pot cere daune pentru postarea unei poze cu mine pe google maps?

un prieten mi-a trimis o poza luata de pe google maps, prin street view, in care apar eu. pot cere daune pentru acesta postare? pe ce temei legal?
Cel mai recent răspuns: Stefan Bicov , Avocat 13:37, 20 Mai 2013
Puteti sa cereti orice ,insa nu cred ca vreo instanta va acorda daune pentru ca ati fost fotografiata in locuri publice si fara sa existe un prejudiciu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul de a fotografia mașini si numere de inmatriculare switch switch Am un prieten care vrea sa pună poze cu cele mai scumpe mașini de pe străzile bucureștene. Problema e ca nu știm dacă are voie sa le pozeze în primul ... (vezi toată discuția)
Reamenajarea zonei din spatele blocului - parcare - spatiu verde robertof robertof Buna ziua, As dori cateva sfaturi pentru inaintarea unei sesizari in vederea reamenajarii spatiului din spatele blocului unde locuiesc, intr-o zona curata, ... (vezi toată discuția)
Publicarea unor poze personale fara acordul meu. allexall77 allexall77 In ziua cand mi s-a comunicat desfacerea contractului de munca, in sediul filialei in care eram angajat, au venit o comisie din 4 persoane cu delegatie de la ... (vezi toată discuția)