Buna ziua...De 3 ani si cateva luni nu am reusit sa-mi gasesc un loc de munca stabil ,ci doar joburi ocazionale.Dupa ce am fost disponibilizat de la ultimul loc de munca am primit indemnizatie de somaj timp de 12 luni,avand vechime in munca de peste 20 de ani.Acum ceva timp mi-au ajuns la ureche cateva "zvonuri" precum ca persoanele care sunt in situatia mea ar mai primi un ajutor financiar din partea statului.Stiti ceva despre asta? Multumesc...
Posibil ca va referiti la ajutorul social care se acorda in baza Legii nr.416/2001 care la art.1 alin.1 prevede : Familiile şi persoanele singure, cetăţeni români, au dreptul la un venit minim garantat ca formă de asistenţă socială.
Somaj sau nu?
kala
buna, ma numesc Calin si am fost angajat al cai ferate ntimp de 20 ani( intrerupt doar de stagiu militar), pana in anul 2007 cand am intrerupt contractul de ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate
schon
ce poate face o persoana care nu are suport material din partea familiei, este bolnav de tbc, de virsta 55 ani, cu vechime de 20 de ani in munca, fara loc de ... (vezi toată discuția)