avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Violare de domiciliu?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Violare de domiciliu?

buna ziua. ieri am iesit cu cainele afara sa il plimb, iar fosta mea prietena a intrat fara stirea mea ,sau fara ca eu sa stiu la mine in casa,peste actuala mea prietena.agresand-o si adresandu-i vorbe vulgare,aceasta din urma ma sunat sa urc sus de urgenta,si odata ajuns sus,a inceput tam-tamul sa zic asa...i-am spus prima data ca o rog frumos sa paraseasca casa mea ca nu mai are nici un drept sa intre la mine in casa,aceasta a refuzat.si a inceput sa devina violenta,ulterior,am luat-o pe sus cum s-ar zice si am dato afara din casa,ulterior din bloc,si in fata blocului a inceput sa devina agresiva si violenta,am incercat sa o calmez dar fara succes si apoi nu stiu daca se poate considera auto aparare.. dar am agresato.in speranta ca va pleca.dar fara succes,intr-un final a plecat, in cazul asta daca ea face plangere ca am lovito,eu cum pot sa ma apar. va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Mari20 , utilizator 16:11, 20 Mai 2013
@Mari 20. Iti doresc mult succes. Si eu sunt in aceeasi problema cu propria mama. Is proprietarul apartamentului in care stau cu bunicul in varsta de 84 de ani (prin uzufruct viager) iar ea vine din cand in cand si ne streseaza pe amandoi. Si eu am scos-o afara de multe ori dar tot vine. Doresc sa obtin ordin de restrictie contra ei. Acum astept si eu raspuns de la expertii in drept! Iti urez mult succes si sa nu iti fie frica: nimeni nu are dreptul sa intre in casa ta fara voia ta!!!Este violare de domiciliu!
eu ma gandesc sa nu depuna plangere ca am agresat-o ca am lovito chestii din astea...si de asta am zis daca pot sa am o oarecare acoperire

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exista un demers legal impotriva unui individ potential periculos? pasagerul pasagerul Buna ziua, Am avut recent un incident cu un vecin pe care pana acum il cunosteam doar din vedere si care, din cauza alesei lui educatii, nici macar nu ... (vezi toată discuția)
Vecin cu probleme psihice violent florentina_03 florentina_03 Avem in bloc o familie cu probleme.4 membri au probleme psihice iar unul dintre ei este violent si periculos .de cativa ani toti vecinii am facut plangeri ... (vezi toată discuția)
Intrare cu forta si bataie tig33r tig33r Buna ziua in seara de ajun am fost la niste prieteni acasa,iar in jurul orei 4-5 au venit niste cunostinte in stare de ebrietate care vroiau sa intre in casa ... (vezi toată discuția)