avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensia alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensia alimentara

urmeaza sa divortam...dar faptul care ma ingrijoreaza e ca am o fetita de 3 ani si sotul meu nu are un job...si nu stiu de unde si cat o sa plateasca pensia alimentara.. daca nu are un job v-a mai plati pensia alimentara? .. cum se procedeaza? ce ar trebui sa fac in aceasta situatie ?
Cel mai recent răspuns: Carmen Muraru , Avocat 14:58, 4 Martie 2009
Chiar daca nu are o slujba si nu se face dovada unor venituri, sotul va fi obligat sa plateasca pensia de intretinere la nivelul salariului minim pe economie.
Ce procent reprezinta pensia alimentara din salariului minim pe economie ?
legea il obliga pe sotul tau sa plateasca pensie raportat la salariul minim pe economie in cazul in care el nu are venit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara ContSters159553 ContSters159553 buna ziua, fostului sot i s-a stabilit 33% din salariul minim pe economie pensie alimentara pentru cei doi copii ai nostri.eu am primit prin mandat postal ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara in timpul concediului de maternitate grecristina grecristina buna! sotul meu are o fetita din prima casatorie, careia ii plateste pensie alimentara. daca sotul va intra in concediu de paternitate, va mai plati pensia? (vezi toată discuția)
Procent pensie alimentara scap.cm scap.cm Buna ziua ! As dori o lamurire pentru urmatoarea situatie: sotul meu a mai fost casatorit si are o fetita pentru care plateste un procent de 25 % din ... (vezi toată discuția)