avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ACT DE DONATIE ATACABIL SAU NU?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ACT DE DONATIE ATACABIL SAU NU?

buna, am un contract de donatie de la tatal meu vitreg si unul de ingrijire intretinere
rudele sale pot sa atace donatia apartamentului dupa decesul acestuia?pot sa schimb donatia si sa inchei un contract de vanzare cumparare al apartamentului?este mai sigur eu fiind fiica vitrega?
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 20:33, 20 Mai 2013
Mostenitori rezervatari sunt Sotia, copii si parintii!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenitori rezervatari vs mostenitori colaterali camym camym Va rog sa-mi spuneti si mie, fratii, surorile si nepotii de la frati in ce categorie de mostenitori se regasesc? Si de exemplu, in cazul unei donatii din ... (vezi toată discuția)
Poate fi atacata o donatie ? love_singh love_singh Poate fi atacata o donatie facuta de unchi catre un nepot in conditiile in care acesta mai are si alti frati? (vezi toată discuția)
Identificarea moștenitorilor simioncarmen simioncarmen mama cu tatal vitreg au construit o casa. Eu sunt unica fiica (din partea mamei), tatal vitreg nu are rude de gradul 1. Dupa moartea lor cine mosteneste casa? ... (vezi toată discuția)