avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Semnare bilant pe 0
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Semnare bilant pe 0

va rog sa-mi raspundeti daca un bilant pe 0 poate fi semnat doar de administrator sau trebuie sa platesc pe cineva autorizat sa-l intocmesca si sa-l semneze
Cel mai recent răspuns: Marian Trutan , Contabil 09:18, 21 Mai 2013
Nu exista bilant pe zero. Trebuie sa aiba macar un cont de capital social si un cont de banca.
Pe langa formularele de bilant,trebuie completate si notele explicative si celelalte anexe prevazute de OMFP nr.40/2013. In afara de administrator,situatiile financiare trebuie semnate de o persoana autorizata,in cazul dvs nesalariat,deci de catre o persoana fizica sau juridica membra CECCAR.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitate asociatii ale parintilor elevilor din liceu poitiers10 poitiers10 Am infiintat o asociatie a parintilor elevilor din liceul in care predau. In contul acestei asociatii sunt virati cei 2% din impozit. Asociatia are aproape un ... (vezi toată discuția)
Bilant 31.12.2011 BICOS BICOS Concret de ce anume trebuie sa fie insotit bilantul? ca sa folosesti semnatura electronica , cine trebuie sa o detina, contabilul sau societatea care depune ... (vezi toată discuția)
Semnare bilant camicami camicami Ma aflu in urmatoarea situatie: am promovat examenul de acces la profesia de expert contabil,sunt in perioada de stagiu intensiv urmand ca in octombrie sa ... (vezi toată discuția)