avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 193 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cumparare apartament inchiriat de la stat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cumparare apartament inchiriat de la stat

Buna ziua,

Mama mea locuieste intr-un apartament pentru care plateste chirie la stat inca de pe timpul lui Ceausescu.Fiind medic, l-a primit initial ca locuinta de serviciu iar in prezent acesta se afla in proprietatea statului, platind astfel chirie. (imobilul se afla intr-un oras mai mic din tara).

Din pacate, nu am contractul la indemana pentru a va putea oferi mai multe informatii insa din cate imi aduc aminte stiu doar ca este un contract pe perioada nedeterminata.

Aveti idee cu ce pret estimativ (raportat la valoarea lui de piata) se poate achizitiona acest imobil de la stat? (bineinteles de catre beneficiarul contractului de inchiriere).

Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Nevermind , utilizator 12:20, 22 Mai 2013
Are cineva vreo idee eventual care este proportia aproximativa in cazurile similare intre pretul la care il cumparam noi si pretul pietei?
Totodata, dupa ce il achizitionam, exista vreo restrictie in a-l vinde imediat?

Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa nationalizata Madalin M Madalin M Buna ziua, Am citit legea 112/1995 dar nu am reusit sa imi dau seama concret despre procedura prin care cineva poate achizitiona o casa nationalizata. Ca sa ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere imobil-proprietarul in strainatate ralucapopescu ralucapopescu Buna ziua , Sora mea locuieste in Germania si are un apartament cu 4 camere in Drumul Taberei pe care l-a inchiriat deja dar nu a facut formele; i-a trimis ... (vezi toată discuția)
Preluare contract de inchiriere SuperOty SuperOty Am o problema legata de preluarea unui contract de inchiriere al unui apartament al primariei. Mi s-a propus sa preiau un contract de inchiriere al unul ... (vezi toată discuția)