avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 380 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... atestat profesional conducator auto
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

atestat profesional conducator auto

escroc mai mare decit statul roman exista? iata speta: conf. decret 328/1966 eu obtin DREPTUL de a conduce autovehicule de toate categoriile in 1988. zic eu, permisul meu ATESTA acest drept; in vremea lui tariceanu, mi se spune: ,,nu, nu mai poti conduce nici o masina peste 3.5 tone decit daca te atestam noi la fiecare 5 ani, pe banii tai, fireste''. intreb si eu ca prostu': de facto, nu mi-a fost anulat UN DREPT OBTINUT LEGAL PRIN APLICARE RETROACTIVA A UNEI LEGI??
Cel mai recent răspuns: ContSters291399 , utilizator 17:19, 21 Mai 2013
stimate domn, va cer scuze dar parca nu vorbim limba romana amindoi; chiar asa de prost am exprimat sensul intrebarii si revoltei mele? asa de imposibil e de raspuns la intrebari punctuale exprimata cu majuscule? CUNOSC LEGISLATIA ARR deci revedeti intrebarile mele si - va rog - nu-mi mai raspundeti, pt ca eu intreb CLAR un lucru iar dvs imi raspundeti la altul. daca gresesc eu, va rog sa ma scuzati. va multumesc ca ati incercat.
Nu cred ca sunteti in masura sa impuneti ceva pe acest Forum . Dvs ati facut o anumita precizare si vad ca nici macar nu o retractati .
Eu v-am dat prevederile legale in ceea ce priveste atestatul respectiv.

Mai exista si alte prevederi legale in ceea ce priveste obligativitatea de a se obtine acel atestat .
stimate domnule, constat ca speta invocata de mine s-a transformat intr-o problema de orgoliu profesional sau personal in ciuda indemnului meu de a reciti fondul chestiunii invocate de mine! refuzati cu obstinatie sa raspundeti unor intrebari simple si clar formulate: aveam DREPTUL de a conduce autovehicule peste 3.5 t in baza permisului obtinut CONFORM LEGII in 1988? da sau nu? mai am acest drept in 2003 daca n-am atestat? da sau nu? in absenta atestatului, este sau nu este acest drept anulat retroactiv DE FACTO?? ce anume va este asa greu sa intelegeti ca jurist in intrebarea mea?
Ultima modificare: Marți, 21 Mai 2013
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atestat profesional leonard gheorghe leonard gheorghe in 1988 obtin dreptul, subliniez, dreptul de a conduce autovehicule de toate categoriile; in guvernarea tariceanu, mi se impune, drept CONDITIE de a mai putea ... (vezi toată discuția)
Persoana desemnata pentru transportul de marfa tensyon89 tensyon89 Buna ziua! ,persoana desemnata pentru transportul de marfa in trafic intern poate conduce un autovehicul de 22 tone fara sa aiba atestat profesional pt ... (vezi toată discuția)
Obligatii prin lege alexyn alexyn Buna ziua, as dori sa aflu daca prin lege sunt absolut obligat ca angajat sofer pentru transport national si international pe camion de 7,5 t sa am atestate... ... (vezi toată discuția)