avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1123 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Penalitati factura internet.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Penalitati factura internet.

Buna ziua,
Am fost sunat de o companie de recuperari creante, pe motivul neplatii facturii de internet pe S.C. din luna mai 2012, suma fiind de 2100 RON.
Factura lunara este de 109, insumand un total de 1308, restul sumei reprezentand penalitati.
Sunt dispus sa platesc contravaloarea facturilor, dar nu si penalitatilor, care mi se par absurde.
As vrea sa stiu :
1. Exista vreo cale sa pot face acest lucru?
2. Ce se intampla daca nu platesc? Doresc sa devin antrepozitar fiscal, si nu stiu daca ma afecteaza aceasta datorie.
Va multumesc !

Alte discuții în legătură

Factura neachitata la telefon. somatie de la firma de recuperari merlyn merlyn Am nevoie de ajutor !!! Am incheiat un abonament de telefon in luna Decembrie 2008 cu o firma de telefonie mobile. Nu am platit primele 2 facturi ... (vezi toată discuția)
Recuperare creanta ndianaz ndianaz Buna ziua! La data de 01.03.2011 am eliberat o factura -fara termen limita de plata- catre o firma, in urma crearii site-ului acestora, factura care a fost ... (vezi toată discuția)
Somatie de plata de la firma de recuperari alina240 alina240 Buna ziua Am fost utilizatorul unei firme de telefonie, nu eram in perioada contractuala, nu aveam abonament, plateam doar daca si cat vorbeam, am achitat ... (vezi toată discuția)