avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... rejudecare in caz de extradare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

rejudecare in caz de extradare

Am un mandat de extradare si am inteles ca se poate rejudeca procesul in caz de extradaredaca atunci cand s-a dat hotararea si s-a judecat procesul persoana in cauza nu a fost niciodata si nu a stiut de proces.Care ar fi sansele de rejudecare in libertate si cum se dau termenele in cazul acestal
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:43, 20 Mai 2013
Sansele de rejudecare dupa extradare in libertate sunt infime.

Ar fi recomandabil sa aveti avocat care sa studieze daca statul roman va va recunoaste acest drept sau nu dupa ce veti fi extradat.
Nu toate persoanele extradate beneficiaza efectiv de rejudecarea dupa extradare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rejudecare dupa extradare nicu_75 nicu_75 Buna ziua! Am fost retinut in baza unui mandat de arestare european in luna iunie 2013, fiind condamnat in 2004 la 10 ani de inchisoare cu executare(sentinta ... (vezi toată discuția)
Extradare si rejudecare proces penal daniel72 daniel72 Buna ziua, pun aceasta intrebare dupa ce am citit aproape tot ce ezista in materie, dar cum sunt multe fraze de specialitate nu am reusit sa ma ... (vezi toată discuția)
Rejudecarea cauzei a persoanei care a lipsit la judecata dar care nu a fost extradata, ci s-a prezentat singura in tara CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Rejudecarea cauzei a persoanei care a lipsit la judecata dar care nu a fost extradata, ci s-a prezentat singura in tara, nu este prevazuta de prevederile art. ... (vezi toată discuția)