avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1226 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... EON Gaz Romania
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

EON Gaz Romania

Buna ziua. Am si eu doua intrebari:
1. Facturile pe care le emite Eon Gaz sunt calculate in KWH, iar eu am contor care masoara consumul in Mc. E legala aceasta facturare? Daca nu, ce se poate face? Mentionez ca nu apare niciunde valoarea in Mc ( metri cubi) si de cand se factureaza asa platesc ceva mai mult decat inainte.Poate ma puteti ajuta!

2. Am un vecin care sta exact langa mine si are 3 pisici in apartament.Nu face curatenie si de fiecare data cand deschid usa sa ies din casa vine un miros pestilential de urina si fecale de pisica pe sub usa lui.I-am spus in nenumarate randuri sa faca curatenie si nu vrea. Ma gandesc cu groaza la venirea perioadei calduroase cand mirosul creste in intensitate.Nu pot tine nici macar geamul de la baie deschis, intrand si pe acolo mirosul.A trebuit sa astup prizele de telefon care sunt comune cu apartamentul lui.Pot sa-l oblig in vreun mod sa-si curete apartamentul?X-(
Multumesc pentru sfaturile care le voi primi de la dvs.
Cel mai recent răspuns: Leo R A , Consilier juridic 22:42, 4 Martie 2009
1. Eon face automat calculul in functie de cati kwh se consuma cu 1 mc de gaz.Formula o puteti lua de la ghiseu ,dar nu o sa va "incalzeasca " cu nimic.
2. Reclamatie la Primarie si Sanepid.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Putem obliga vecinii sa traiasca decent? ciolpi ciolpi Fac parte din comitetul Asociatiei de Proprietari al blocului in care locuiesc. Doresc sa stiu dac ne impiedica vreo lege in a impune o cota minima de consum ... (vezi toată discuția)
E on - 12.000 kw scursi in pamant din cauza unei greseli de realizare a instalatiei electrice black_kat black_kat Buna ziua. Cum ar trebui sa procedez in cazul in care am o fact de 6200 lei la e on , in jur de 12 000 kw , pe care nu i am consumat ? A fost o ... (vezi toată discuția)
Cum sa ne protejam de cei care ne pericliteaza sanatatea in mod voit? moranduzza moranduzza Buna ziua! A-si dori sa stiu cum pot rezolva in vreun fel problema noastra de familie , ce dateaza de 10 ani, dar care s-a acutizat foarte mult in ultimii 2 ... (vezi toată discuția)