avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... intocmirea act de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

intocmirea act de proprietate

pentru o suprafata de teren care exista in fapt, nu este revendicata (nu exista la ora actuala nici un act de proprietate conform Legii 18/1991 sau in baza altei legii ), dar un posibil proprietar. In ce baza legala se poate revendica acest teren si unde.
Cel mai recent răspuns: roma12 , utilizator 13:58, 21 Mai 2013
pai terenul e dvs ?
ar fi al bunicii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen de prescriptie a revendicarii unui teren ,imobil ziarediverse ziarediverse Locuiesc in Canada de 15 ani , sora mea locuieste in Norvegia de 22 de ani . O ruda din tara mi-a zis ca bunicul a avut o suprafata de teren intravilan in ... (vezi toată discuția)
Dobandire proprietate barbie_86 barbie_86 In anul 1983,bunicii ei au cumparat de la un proprietar,(acum revenindu-mi mie conform cetificatului de mostenitor)un imobil compus din teren in suprafata de ... (vezi toată discuția)
Speta tosonel tosonel In aprilie 1990, eu si mama mea de la care am primit procura pt vanzare, am vandut prin fostul Notariat de stat al Sectorului 1 un imobil situat in sectorul ... (vezi toată discuția)