avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... se cumuleaza perioada de suspendare?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

se cumuleaza perioada de suspendare?

Buna ziua,
In decurs de 2 luni am "strans" 15 puncte de penalizare.Am primit hartie de la serviciul rutier cum ca mi se va suspenda permisul.Intre timp, permisul mi s-a retinut pentru neacordare prioritate la trecerea de pietoni (l-am redobandit partial in urma contestarii procesului verbal).
Intrebare: se vor cumula cele 2 perioade de suspendare?Cat o sa stau "pe tusa"?
Va multumesc.
concret, in ce data ati primit instiintarea de la politie pentru predarea permisului din cauza acumularii punctelor?
Ieri am fost la Politie, si mi s-a spus verbal ca voi primi acasa aceasta instiintare incepand cu data de 08.06.
Curios mai este si urmatorul fapt.Am contestat si una din faptele pentru care am strans cele 15 puncte, am trimis prin posta, dar pe site-ul judecatoriei (din alt judet) nu apare niciun dosar.Eu stiam ca pana la solutionare nu se poate emite niciun fel de sanctiune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redobandire permis auto in 30 zile fata de 60 cat este suspendat marza18marius marza18marius Buna Ziua, Am avut permisul suspendat pt accident neacordare de prioritate 60 zile si vreau sa dau examen ca sa-l pot recupera in 30 de zile. Exista insa o ... (vezi toată discuția)
Permis auto elena amaricai elena amaricai daca ai permisul suspendat de 2 ori in 6 luni pentru depasire viteza ce se poate intimpla? (vezi toată discuția)
Suspendare permis eucristi eucristi Daca ma poate ajuta cineva cu o explicatie: am trecut pe rosu intr-o intersectie aglomerata, semafor pt pietoni, politistul mi a retinut permisul si mi a dat o ... (vezi toată discuția)