avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... STIMULENT INSERTIE
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

STIMULENT INSERTIE

Copilul meu este nascut pe 30.07.2012;am optat pentru CCC 1 an;am primit decizie colectiva de desfacere a CM.
Daca ma intorc pe 29.06.2013 la acelasi loc de munca(in preaviz) se considera reintoarcere la locul de munca pentru a lua stimulentul de insertie?Urmand evident, ca la expirarea termenului de preaviz sa ma angajez in ziua imediat urmatoare la alt angajator.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:07, 22 Mai 2013
Beneficiati de stimulentul de insertie imediat ce aveti venituri din salarii indiferent la care angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Beneficiez de stimulentul de insertie daca imi schimb locul de munca? Adina_cute Adina_cute Buna ziua. Am nascut pe data de 22 oct 2012 am optat pentru 2 ani de concediu. Nu vreau sa ma mai intorc la munca la fostul loc. Mi-am cautat de munca si am ... (vezi toată discuția)
Incepere activitate inainte de terminare ccc mihaela1707 mihaela1707 In present sunt in concediu crestere copil care se va termina in cepand din noiembrie. intre timp mi-am gasit un nou loc de munca si nu ma mai intorc la ... (vezi toată discuția)
Ccc sau stimulent de insertie? hgabi hgabi Daca vreau sa ma intorc la serviciu , desi sunt in CCC, am inteles ca pot beneficia de un stimulent de insertie in munca inainte de implinirea varstei de 1 an, ... (vezi toată discuția)