avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Beneficiez de stimulentul de insertie daca imi schimb ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Beneficiez de stimulentul de insertie daca imi schimb locul de munca?

Buna ziua.
Am nascut pe data de 22 oct 2012 am optat pentru 2 ani de concediu. Nu vreau sa ma mai intorc la munca la fostul loc. Mi-am cautat de munca si am gasit in alta parte si incep pe data de 29 aug. Daca imi dau demisia de la fostul loc de munca si ma angajez cu ziua urmatoare la alta societate mai beneficiez de stimulentul de insertie??
Cel mai recent răspuns: Adina_cute , utilizator 13:23, 25 August 2014
~ Conținut șters la cerere ~
1. Daca ati optat pentru concediu crestere copil (CCC) pana la varsta copilului de 2 ani beneficiati de stimulentul de insertie daca reluati activitatea dupa ce implineste copilul 1 an, indiferent la ce loc de munca.

2. Puteti sa reluati activitatea si inainte de a implini copilul 1 an (la orice loc de munca) dar stimulentul de insertie il primiti dupa ce implineste copilul 1 an.

3. Pentru a beneficia de stimulentul de insertie trebuie sa mergeti la Primarie sa completati cererea si sa dovediti ca aveti venituri din salarii (prezentati o copie dupa decizia de reluare a activitatii sau, daca este vorba de un alt loc de munca, o copie dupa noul contract individual de munca).
va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intoarcerea la munca dupa ccc victoriagirjealiu victoriagirjealiu Buna ziua.as dori sa stiu cum trebuie sa procedez in cazul in care mi s-a oferit un job care imi convine,dar sunt inca in concediu de crestere copil de pana la ... (vezi toată discuția)
Demisie din concediu de crestere copil dobrealina23 dobrealina23 Eu sunt in concediu de crestere copil incepand cu 1.01.2014. Din 1.03.2014 doresc sa ma angajez la o alta firma. Cum procedez cu firma la care sunt in prezent? ... (vezi toată discuția)
Concediu pentru cresterea copilului Rusu_Mihaela_91 Rusu_Mihaela_91 Buna ziua.am o intrebare,pe 10.08.2014 copilul meu face 1anisor si vreau sa ma intorc la munca,mentionez ca acum 1 an cand am depus dosarul am ales sa stau ... (vezi toată discuția)