Buna ziua.
Am nascut pe data de 22 oct 2012 am optat pentru 2 ani de concediu. Nu vreau sa ma mai intorc la munca la fostul loc. Mi-am cautat de munca si am gasit in alta parte si incep pe data de 29 aug. Daca imi dau demisia de la fostul loc de munca si ma angajez cu ziua urmatoare la alta societate mai beneficiez de stimulentul de insertie??
1. Daca ati optat pentru concediu crestere copil (CCC) pana la varsta copilului de 2 ani beneficiati de stimulentul de insertie daca reluati activitatea dupa ce implineste copilul 1 an, indiferent la ce loc de munca.
2. Puteti sa reluati activitatea si inainte de a implini copilul 1 an (la orice loc de munca) dar stimulentul de insertie il primiti dupa ce implineste copilul 1 an.
3. Pentru a beneficia de stimulentul de insertie trebuie sa mergeti la Primarie sa completati cererea si sa dovediti ca aveti venituri din salarii (prezentati o copie dupa decizia de reluare a activitatii sau, daca este vorba de un alt loc de munca, o copie dupa noul contract individual de munca).