avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Autorizatie pentru extindere constructii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Autorizatie pentru extindere constructii

Buna ziua, va rog sa mi spunet care sunt demersurile pentru extindere a unui locuinte deja existente.Daca exista autorizatie de extindere constructii?
Cel mai recent răspuns: mecy , utilizator 11:01, 22 Mai 2013
aveti nevoie de un certificat de urbanism pentru obtinerea caruia un proiectant trebuie sa va faca un plan de situatie si un plan de incadrare in zona pe care le depuneti la primarie la biroul de urbanism impreuna cu o cerere pentru eliberarea certificatului de urbanism.este bine sa vorbiti cu proiectantul sa va faca si proiectul, pentru ca daca ceea ce construiti este lipit de vechea constructie este posibil sa va ceara o expertiza a vechii constructii. dupa obtinerea certificatului puteti depune dosarul pentru obtinerea autorizatiei de construire.
practic autorizatie ca si cum as construi o casa noua ?
candva se elibera o simpla aprobare de extindere de la primarie fara certificat de urbanism si etc.trebuia facut numai proiect nou.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotararea judecatoreasca tine loc de autorizatie de construire menix2078 menix2078 Buna ziua.Ma numesc Monica.Vreau sa ma ajutati cu un raspuns daca se poate.Am construit o casa fara autorizatie, deoarece terenul pe care l.am cumparat este ... (vezi toată discuția)
Vecinul nu imi da autorizatia de constructie tiberiupi@yahoo.com tiberiupi@yahoo.com Buna ziua. Am o casa prin Militari (Bucuresti/sector 6) care este insa veche si as dori sa o demolez si sa construiesc alta. Vecinul meu insa nu vrea sa imi ... (vezi toată discuția)
Aprobare garaj marbostgms marbostgms Doresc ca in prelungirea casei (un perete comun) sa-mi construiesc un garaj. Va rog sa-mi spuneti de ce aprobari am nevoie, pentru a nu cadea in abatere, desi ... (vezi toată discuția)