avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Conditii de utilizare a materialelor video in campanie ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Conditii de utilizare a materialelor video in campanie de informare

Buna ziua
Membrii unei asociatii nonprofit desfasoara o campanie de informare a populatiei si doresc sa utilizeze cateva materiale video de pe site-ul www.youtube.com. Intrebarea mea este: trebuie platita vreo taxa catre vreo autoritate pentru a folosi aceste filmulete in mod legal sau pot fi folosite oricum, fara a plati o taxa?
Multumesc frumos pentru raspunsuri
AliceGab
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 03:37, 23 Mai 2013
Depinde sub ce licenta au fost eliberate, depinde daca au fost postate legal sau ilegal, etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi de autor - pliant referndum Madalina1000 Madalina1000 Am fotografiat un pliant pro-referendum familia tradiționala și l-am postat pe site-ul Wikipedia Commons. A fost propus pentru ștergere pe motiv că în ... (vezi toată discuția)
Legea 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe vallir vallir Buna seara, Speta: realizam un video (mai exact filmari din trafic; dashcam), il editam (muzica, efect etc.) si il uploadam pe Ytb. Dupa cum bine stim, ... (vezi toată discuția)
Cum putem folosi pe site-uri, bloguri sau forumuri imagini de pe internet, despre care nu stim daca sunt protejate de legea copyright-ului? lizsit lizsit Sunt administratorul unui site necomercial, in care am o zona de \"Stiati ca apa:..\" si in care, o data cu informatii generale despre apa, am postat si ... (vezi toată discuția)