avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 244 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Fisa postului montator aparate de aer conditionat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Fisa postului montator aparate de aer conditionat

Buna ziua!

Am si eu nevoie, daca este cu putinta, de o fisa de post pentru functia de montator aparate de aer conditionat. Adresa mea este eleny_ro85@yahoo.com.

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Leiaabc , utilizator 13:43, 22 Mai 2013
Buna ziua,
cautati pe google si personalizati-o pentru nevoile firmei dumneavoastra.
av. Gabriel Klein Kiritescu
Va multumesc pentru promptitudine, insa nu gasesc nimic decat contra cost.

Ati putea sa ma ajutati intr-un fel?

Vedeti daca va ajuta aceste link-uri:
[ link extern ]

[ link extern ]
Multumesc! Le voi studia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare casa intabulata gresit ioanadaniel ioanadaniel buna ziua. am cumparat o casa cu teren (500 mp), intabulate de prin 2001. ideea este ca am masurat si am constatat ca nu corespunde exect cu ceea ce reiese ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat sediu pfa Minaina Minaina Vreau sa mi fac PFA si am inteles ca daca folosesc adresa de domiciliu trebuie sa fac un contract cu parintii, acest contract trebuie facut la notar? Multumesc (vezi toată discuția)
Partaj neefectuat InnA29 InnA29 Buna ziua, Am o nelamurire...speta este urmatoarea, Contract de apartament , 2 proprietari (sot si sotie), urmeaza divortul , nu se face partaj, dar unul ... (vezi toată discuția)