avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... CAS la venituri din activitati independente
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

CAS la venituri din activitati independente

Buna ziua!
La un cabinet psihologic cu venit net estimat pentru anul 2013 la 200lei/ luna se mai plateste CAS? Daca nu, stie cineva ce tip de cerere trebuie depusa la Finante?

Alte discuții în legătură

Asigurari sociale de sanatate carmen_matei11 carmen_matei11 Buna ziua, Sunt angajata la o societate unde am contract de munca pe o perioada nedeterminata. In acelasi timp, in luna iulie mi-am deschis un cabinet ... (vezi toată discuția)
Sunt obligat sa platesc pensia SurduBogdan SurduBogdan Buna ziua! am si eu o nelamurire si as dori ajutor din partea unui cunoscator....am un pfa si in luna ianuarie 2012 mi-am declarat declaratia de venit pe anul ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie concediu maternitate (126 zile) adelabuciu adelabuciu Buna ziua. Ma aflu in urmatoarea situatie: am terminat concediul pre si postnatal si am depus dosarul pt CIC. Lunar am primit banii direct de la casa de ... (vezi toată discuția)