avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA - certificat constatator
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA - certificat constatator

Inchiriez 3 casuta camping in timpul verii, si pentru asta am facut un PFA. Am certificatul de inregistrare, certificat constatator pentru sediu, certificat constatator pentru punctul de lucru, si rezolutie. Vreau sa va intreb, daca e nevoie sa ma duc la autoritatile publice pentru diferite avize. (pompieri, mediu etc) In certificatul constatator scrie ca s-a inregistrat declaratia pe propria raspundere, conform careia firma indeplineste conditiile de functionare, specifice pentru fiecare autoritate publica. Adevarul e ca nu mai stiu ce era in aceea declaratie pe propria raspundere. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 20:28, 31 Mai 2013
Nu este nevoie sa mergeti la nicio alta autoritate pentru a desfasura activittea de inchiriere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatii necesare pentru activitate DobromirTraian DobromirTraian Buna ziua! Am un certificat constatator de la ONRC care spune ca atesta ca s-a inregistrat declaratia pe proprie raspundere cum ca firma indeplineste ... (vezi toată discuția)
Schimbare sediu social/infiintare punct de lucru dacmoto dacmoto Buna seara, As dori sa stiu de ce acte am nevoie la ORCB pt a schimba un sediu social si pt a infiinta un punct de lucru? Ce costuri implica? Am nevoie si ... (vezi toată discuția)
Avizare coduri caen onrc Eugenia04 Eugenia04 O avocata mi-a infiintat o firma noua pe care i-am spus ca doresc sa desfasor activitate de comert (de fapt intermediere) de produse electrice. In baza unor ... (vezi toată discuția)