avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de inchiriere pe perioade nedeterminata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de inchiriere pe perioade nedeterminata

Vreau sa inchiriez baiatului meu casatorit si cu 2 copiii o parte din casa pe care o detin cu contract de inchiriere pe perioada nedeterminata ,asa dupa cum mi-a cerut pentru a-si putea instala apometrul pe numele lui.Va rog sa imi spuneti daca e bine sau nu si ce implica aceasta pe viitor(daca mai e posibila o eventuala vanzare,)si ce drepturi ne ingradesc noua(parintilor)prin acesta.Va multumesc respectuos !
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 15:54, 22 Mai 2013
Contractul de locațiune (închirieire) presupune plata unei chirii, lucru care nu cred că se va întâmpla.

În cazul dvs. vă recomand încheierea unui contract de comodat cu fiul. Contractul va afecteaza in mod special, acesta fiind deja tolerat în spatiu, după câte înțeleg.

Contractul e comodat poate fi făcut pe perioada nedeterminata, dar nu tine loc de contract de v-c.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere spatiu any1987 any1987 Poate o firma sa inchirieze un spatiu pe care nu il foloseste ca si punct de lucru sau sediu? Se poate plati o chirie lunara pentru un astfel de spatiu? ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere + contract comodat ioana012 ioana012 buna ziua! am urmatoarea situatie : eu ca persoana fizica inchiriez un apartament proprietate personala unei alte persoane fizice; acesta persoana la randul ei ... (vezi toată discuția)
Contract de chirie ,de comodat ,de mandat ? marioBS marioBS Am cumparat un spatiu comercial nou si neamenajat ,ca PERSOANA FIZICA. Fara amenajare, spatiul NU POATE FI FOLOSIT. M-am gandit sa inchiriez spatiul unei ... (vezi toată discuția)