avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Drepturi salariale neacordate cu mai mult de 3 ani in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Drepturi salariale neacordate cu mai mult de 3 ani in urma

Am lucrat cu CIM la o firma privata cativa ani,pana in 2010.cand mi s-a desfacut contractul de munca pt restrangere activitate.Pt ca nu mi s-a acordat sporul de vechime pe perioada 2004-2007.am intentat proces angajatorului si am pierdut pe motiv de ''prescriere'' a termenului cand puteam solicita drepturile.N-am facut recurs la termenul stabilit,din lipsa de avocat.Mai pot incepe un alt proces cu angajatorul,cu
sanse mai mari?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:43, 22 Mai 2013
Chiar daca incepeti un nou litigiu , nu aveti sanse de castig pentru ca:
- dreptul la actiune s-a prescris
- se va invoca exceptie autoritatii de lucru judecat.

Ambele situatii duc la pierderea litigiului de catre dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigiu de munca mariamihai mariamihai Mi-a fost desfacut contractul de munca de o societate nationala si la tribunal am castigat.Am fost reincadrata in munca pana a la judecarea recursului si ... (vezi toată discuția)
Invocarea exceptiei de neconstitutionalitate in recurs (litigiu de munca) ContSters381905 ContSters381905 bunaseara. am pierdut la apel litigi de munca dupa noul cod procedura civila. hotararea este definitiva, insa cu toate acestea doresc sa fac recurs. as dori ... (vezi toată discuția)
O cerere la procuratura ,pentru fals in inscrisuri.....etc doina57 doina57 va rog frumos sa-mi spuna cineva,cum fac o cerere pentru procuratura ? (vezi toată discuția)