avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1118 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Mesaje de eroare la depunere D 300
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Mesaje de eroare la depunere D 300

Buna ziua,

Daca la depunerea declaratiei 300-aprilie 2013 se primeste mesajul nu exista erori de validare. Atentionari A:validari globale atentionare regula 98: Randul 38 eronat cum se procedeaza? Multumesc.

O zi buna!
Cel mai recent răspuns: tuleatatiana , utilizator 16:13, 24 Mai 2013
Inseamna ca nu s-a depus, corectati si mai depuneti inca o data. oricum daca se depusese initial o sa va apara un mesaj ca a mai fost depusa declaratia.
poate ai bifat din greseala rambursare sau nu ai scris corect suma raportata din decontul precedent

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 300 niko79 niko79 Buna ziua! Am depus declaratia 300 si din decontul precedent nu am mai trecut tva de recuperat, m-am grabit si am trimis-o asa. In recipisa, imi spune ca nu ... (vezi toată discuția)
Atentionare declaratia 300 Lizuca12 Lizuca12 Buna ziua, Am depus decont 300 la recipisa imi spune ca nu exista erori de validare dar am o atentionare A: validare globala , atentionare regula 98: rand ... (vezi toată discuția)
Depunere declaratie 300 blu_angel blu_angel Buna seara! Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: am depus online decl.300, strea documentului: \\"nu exista erori de validare\\", dar cu ... (vezi toată discuția)