Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: am depus online decl.300, strea documentului: "nu exista erori de validare", dar cu -ATENTIONARI-
A: validari globale
atentionare regula:98: Randul 38 eronat.
Randul 38 este suma negativa din declaratia anterioara pentru care nu s-a cerut rambursarea. Am verificat si am constatat ca am gresit, tb sa completez 380 si am scris 381. Ce pot face in acest caz, refac declaratia si o trimit din nou, chir daca documentul este valid?
Nu, cel putin la noi in judet nu trebuie depus dosar pentru corectarea acestei erori. Si mie mi s-a intamplat chiar luna trecuta. Am sunat si mi-au spus ca au sesizat si-mi vor trimite o adresa prin care imi vor aduce la cunostinta de aceasta neconcordanta. Trebuie avut in vedere ca luna urmatoare in care se declara aceasta suma, sa fie preluata corect.
in aceasta declaratie am totusi de plata 2400 ron, credeti ca ar tb sa platesc 2401?
urmatoarea declaratie va fi trimestrul urmator, v-a trebui sa fac vreo reglare acolo?
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Declaratia 300
niko79
Buna ziua!
Am depus declaratia 300 si din decontul precedent nu am mai trecut tva de recuperat, m-am grabit si am trimis-o asa. In recipisa, imi spune ca nu ... (vezi toată discuția)