avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Erori la depunerea D300
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Erori la depunerea D300

Am trimis dec300 si am primit urmatorul mesaj.
ATENTIONARI;
A;validari globale
atentionare regula;98:Rindul 38 eronat
Cel mai recent răspuns: Elis Ismail , Contabil 09:30, 23 Iulie 2014
Buna ziua!
Suma pe care o aveti de rambursat din decontul precedent este diferita fata de ce ati declarat dvs. in decontul curent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mesaje de eroare la depunere d 300 valentinaanghel valentinaanghel Buna ziua, Daca la depunerea declaratiei 300-aprilie 2013 se primeste mesajul nu exista erori de validare. Atentionari A:validari globale atentionare ... (vezi toată discuția)
Declaratia 300 niko79 niko79 Buna ziua! Am depus declaratia 300 si din decontul precedent nu am mai trecut tva de recuperat, m-am grabit si am trimis-o asa. In recipisa, imi spune ca nu ... (vezi toată discuția)
Depunere declaratie 300 blu_angel blu_angel Buna seara! Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: am depus online decl.300, strea documentului: \\"nu exista erori de validare\\", dar cu ... (vezi toată discuția)