Buna seara, as dori sa cer un sfat ,sau cine stie poate imi dati o idee sa pot sa castig un proces.
Anul trecut in luna februarie , am intentat procesul de partaj. eu am divortat de 6 ani, perioada in care am stat cu aculata sotie de 4 ani in chirie.
Acum ,,fosta sotie a pus problema unui dar manual, cum ca fostul socru iar fi dat ei bani sa plateasca apartamentul . Pentru a demosntra acest lucru a venit un martor care cica a vazut cand i s-a inmanat fostei sotii un plic de catre tatal ei , in care se presupune a fi banii pentru avansul apartamentului, iar pentru restul de bani a depus fostul socru o declaratie cum ca restul de bani ia dat el pt fiica ei pentru a achita restu de bani pentru plata apartamentului.
acest lucru insa nu este adevarat, deoarece noi nu aveam nevoie de ajutorul nimanui pt a plati nici avansul si nici restu de bani, deoarece doar eu pe vremea aceea aveam salar aproape cat valora apartament, plusc ca parintii fostei sotii nu au si nici nu au avt o situatie financiara deloc buna, traind mereu intro casa de lut .
Am avut deja vreo 2 proecese, procese inc are martorii ei sau cam incurcat in declaratii, fapt ce cred ca a fost observat si de judecator, cred. am avocat , care face tot ce poate,,dar sincer as mai vrea si alte pareri,,,daca se poate, stiu eu ..am emotii ff mari , deoarece cam tot ce s-a facut in casa aia s-a facut din salarul meu , nu vreau sa ma laud dar mereu castgam mai mult decat ea, si la un moment dat a s-a imbolnavt luand doar pensie de boala o suma modica.
As vrea sa stiu cam cat valoareaza declaria in fata unui notar a unui batran de 84 de ani care afirma faptul ca el a dat bani fiicei lui, inaite de proces cu doar cateva saptamani, acest lucru nu s-a afirmat de la inceputul procesului, si declaratiile marotrei , care pana la urma s-au dovedit a se incurca in declaratii/?????
eu aduc un marot care ma cunoaste de pe vremea dinanite de a ma casatorii,si cunoaste f bine situatia noastra inca de dinainte de casnicie, acesta poate sa precizeze si faptul ca a vazut casa in care locuia fosta sotie, deoarece ginerele sau este de la ea din sat,,,deci in consecinta nu crede ca ar fi putut sa ne dea bani sa ne cumparam o casa, daca el nu are una....plus ca am drept dovada si cartea de munca, care adevereste ca am avut bani destui neavand nevoie de ajutorul nimanui...oare am sanse sa castig procesul?