avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Radiat din oficiu de la plata TVA
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Radiat din oficiu de la plata TVA

Buna ziua.
La firma unde lucrez unuia dintre administratori i s-a intocmit dosar fiscal in urma carui fapt ne-am trezit ca suntem radiati din oficiu din Registrul persoanelor impozabile care aplica sistemul TVA la incasare.Radierea s-a facut la inceputul lui martie 2013 si noi am aflat pe 21.05.2013.
Care ar fi solutiile sa revenim platitori de TVA .
In cazul in care administratorul respectiv plateste debitul tot nu mai are dreptul sa administreze firma timp de doi ani (o informatie de la un angajat al Fiscului din orasul unde-si desfasoara activitatea firma).
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 17:52, 10 Iunie 2013
gina1973 a scris:
.... i s-a intocmit dosar fiscal

:O
Dosar fiscal? Sau cazier fiscal?
Daca are cazier fiscal si doriti totusi revenirea la platitor de TVA, trebuie depus un dosar la anaf, completati niste formulare, vi se face un control fiscal, se verifica sediul, actele etc si vi se aproba su nu cererea. Intrebarea care se pune este : Firma este trecuta la inactivi ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administratorul are cazier fiscal? marioara2021 marioara2021 Buna ziua! Firma infiintata in 2005, sediu expirat si radiata de registrul comertului prin 2013 si de anaf in 2018. Administratorul are cazier fiscal? Si ... (vezi toată discuția)
Societate fara activitate - impozit forfetar narcisa07 narcisa07 Am si eu o intrebare: am o societate (SRL) care de 3 ani nu are activitate dar nu am declarat-o suspendata, sunt asociat cu 10% si administarator, i-am depus ... (vezi toată discuția)
Firma inactiva yowcris yowcris am o problema in legatura cu declararea firmei inactiva la fisc.as vrea sa stiu ce trebuie facut sa o activez. am firma din 2006, am fost la registrul ... (vezi toată discuția)