avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Unde se depune bilantul?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Unde se depune bilantul?

Buna ziua!

Se mai depune bilantul la ORC?
Cel mai recent răspuns: felisana , utilizator 10:40, 23 Mai 2013
Situatiile financiare nu se mai depun la Registrul Comertului, acestea se depun numai la organul fiscal, urmand ca ministrrul finantelor sa transmita ONRC spre publicare forma electronica a situatiilor financiare, conform protocolului incheiat, si Legii 31/1990 art. 185 si 201.

[ link extern ]
Si as vrea sa stiu daca prin procesul verbal al Adunarii Asociatilor trebuie neaparat sa se repartizeze pe destinatii. De exemplu asociatii nu doresc sa fie distribuit pe dividende, doresc sa ramana nerepartizat pe contul 1171. Ar fi corect?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distributie dividente Emiliap Emiliap Daca AGA a unui SRL hotaraste cu ocazia aprobarii bilantului in Martie distribuirea profitului anului precedent in procent de 40 %, restul de 60 % ramane ... (vezi toată discuția)
Dividende Contabilitate sector 4 evoCONTA Contabilitate sector 4 evoCONTA Am preluat o societate al carei bilant la 31.12.2010 a fost intocmit de catre altcineva. Dilema mea este la PV AGA este specificat asa -profitul anului 2010 ... (vezi toată discuția)
Depunere bilant la reg com. carabela_anca carabela_anca La reg comertului se depun si cele 10 note care se anexeaza la bilant? (vezi toată discuția)