Buna ziua,
Ma numesc Diaconu Costel si va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema:
Mama mea a depus o actiune in instanta impotriva unei hotarari emise de comisia judeteana pentru stabilirea dreptului de proprietate.
In actiunea formulata a solicitat judecarea in lipsa.
Dupa trei sau patru termene la care s-au depus iscrisurile solicitate, instanta a dispus suspendarea cauzei, pe motiv cpc art. 242 alin 1 pct.2.
A formulat cerere de repunere pe rol cu aceiasi solicitare ca judecarea sa se faca in lipsa.
La primul termen instanta a dispus suspendarea pe acelasi motiv.
Cu respect va adresez rugamitea sa - mi comunicati ce este de facut in acest caz.
Nu este o abatere disciplinara a judecatorului?
Poate face o sesizare la organele de cercetare a abuzurilor comise de judecatori?
Va multumesc pentru raspuns.
Fac precizarea ca la fiecare termen s-au depus inscrisuri.
La redactarea cererii de repunere pe rol a dosarului s-a prezentat si punctu de vedere cu privire la documentele depuse de comisia locala la dosar.
Ce este de remarcat ca , desi mama a contestat o hotarare a comisiei judetene , instanta nu a cerut un punc de vedere de la aceasta.
Comisia locala a formulat intampinare, iar instanta a judecat si judeca in baza intampinarii formulate de comisia locala.
Repunere pe rol
laky
Mama mea a deschis o actiune in instanta prin care solicita anularea comisiei jud-a etene pentru stabilirea dreptului de proprietate asupra terenurilor.
In ... (vezi toată discuția)