avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Plangere contraventionala (suspendare permis auto) la ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Plangere contraventionala (suspendare permis auto) la judecatorie

Ce vreau eu sa stiu, ce inseamna "suspendat", termenul care este dat pe data de 10.06.2011. Adica trebuie sa merg la politie sa predau permisul, sau pot sa mai fac recurs timp de 1 an, timp in care pot sa tin permisul in buzunar.
Cu stima Diaconu C.

Înregistrat în data de: 26.05.2010
Obiect dosar: plângere contravetionala P.V. SERIA CC NR.5299480/13.05.2010 - rep pe rol

TERMENE DE JUDECATÃ:

Data Detalii
21/06/2010 Amână cauza

Solutie: În baza art.242 alin.1 pct.2 C.pr.civ. dispune suspendarea judecăţii cauzei pentru lipsa părţilor. Cu drept de recurs pe toată perioada suspendării.

10/06/2011 Suspendat

Solutie: Încheiere: (minută) În baza art.242 al.1 pct.2 Cpr.civ., dispune suspendarea judecăţii cauzei pentru lipsa părţilor. Cu drept de recurs pe toată perioada suspendării. Pron.în şed.publică, astăzi 10.06.2011.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 01:20, 17 Iunie 2011
Trebuie facuta cerere de repunere pe rol a dosarului sau recurs impotriva incheierii de sedinta prin care s-a dispus suspendarea dosarului deoarece nici una din parti nu a fost prezenta.
Pastrati permisul ,se va repune dosarul pe rol si se va continua judecata,.
Si daca fac cererea de repunere pe rol peste 11 luni, e bine? Adica pana cand sunt obligat sa fac aceasta cerere? Ma refer la faptul ca eu vreau sa ramana asa aproape un an, fara sa fac cerere de repunere (este legal in acest caz sa stau cu permisul in buzunar), si apoi dupa 11 luni sa fac cererea. Se poate asa?
Cu stima Diaconu C.
Puteti sa faceti cererea de repunere pe rol a cauzei peste 11 luni si 3 saptamani, nu este nicio problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs c.a. ioanvasiliu ioanvasiliu Buna ziua. Am facut recurs la o hotarare judecatoreasca data de tribunal (litigiu de munca cu fostul meu angajator),la curtea de apel , iar raspunsul pe care ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa fac daca judecata cauzei s-a suspendat pentru lipsa partilor? ContSters252477 ContSters252477 am primit o amenda in timp ce eu nu ma aflam in localitate,ajuns acasa fiind,mam trezit cu o copie dupa procesul verbal in cauza si am fost la sectia de ... (vezi toată discuția)
Suspendare proces alex1990 alex1990 Buna ziua am si eu o intrebare si totodata o nelamurire.Anul trecut in data de 10 octombrie mia fost retinut permisul de conducere si pe 23 ... (vezi toată discuția)