avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Pentru recurs sunt obligat sã angajez un avocat?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Pentru recurs sunt obligat sã angajez un avocat?

pentru a-mi fi aprobat recursul sunt obligat sa am aparator? daca nu am posibilitatea sa angajez un avocat pierd copilul?
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 08:56, 25 Mai 2013
Nu trebuie să vă faceţi probleme, nu este necesar să angajaţi un avocat. Dvs. aţi început litigiul înainte de intrarea în vigoare a noului Cod de procedură civilă, deci căile de atac se vor judeca potrivit vechiului Cod de procedură civilă. În vechiul Cod de procedură civilă nu există această obligaţie.
Nu aveti nevoie de asistenta obligatorie a unui avocat in recurs.

In plus daca nu va puteti permite angajarea unui avocat aveti posibilitatea de a solicita asistenta juridica gratuita printr-un avocat numit de barou.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie concediere ContSters42601 ContSters42601 Buna ziua,Decizia pronuntata de instanta tribunalului la contestarea deciziei de concediere este definitiva si executorie?Angajatorul mai poate face recurs sau ... (vezi toată discuția)
Vechiul cpc sau noul cpc? xyz2012 xyz2012 Buna ziua, Anul trecut la sfarsitul lunii octombrie s-a anulat procesul in care eram parat din cauza ca reclamantul nu a platit taxa judiciara de timbru. ... (vezi toată discuția)
Cerere recurs contencios administrativ manuelaturcu manuelaturcu Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o problema. Am facut un recurs in cazul unui proces pe contencios administrativ. Avand in vedere noile modificari ale ... (vezi toată discuția)