avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere recurs contencios administrativ
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere recurs contencios administrativ

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu o problema. Am facut un recurs in cazul unui proces pe contencios administrativ. Avand in vedere noile modificari ale codului civil prin care trebuie obligatoriu in cererea de recurs sa se mentioneze numele avocatului si toate datele acestuia, daca acest lucru nu s-a respectat , mi se poate anula cererea de recurs ?

Cel mai recent răspuns: manuelaturcu , utilizator 19:39, 16 Iunie 2013
Da, dar numai daca va judecati pe noua procedura civila.
Am depus cererea de recurs pe 14 apr 2013, este ok!
Un dosar inceput pe vechiul cod de procedura civila va continua sa fie judecat dupa vechile reguli si in caile de atac. Deci cererea dvs nu va fi anulata daca nu are trecut numele avocatului.

Chiar daca v-ati judeca dupa noul cod de procedura, cererea nu se anuleaza din start ci vi se face o comunicare prin care vi se solicita a face cuvenitele completari.
Noul cod de procedura civila a intrat in vigoare la 15 februarie 2013.

Toate actiunile noi ce vor fi introduse dupa aceasta data se vor judeca dupa acest cod. Actiunile introduse inainte de aceasta data se vor judeca dupa veche procedura in toate caile de atac.
Multumesc mult !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Capat de cerere irevocabil geo-vem geo-vem Rog frumos o indrumare,am investit instanta de fond contencios cu doua capete de cerere,instanta a dat o singura sentinta ce poarta un nr., motivand cam asa ... (vezi toată discuția)
Partaj judiciar. legea aplicabila nalisoru nalisoru Am depus chemarea in judecata la data de 11.09.2012 . Se judeca pe vechiul sau noul cod ?Se pate face referire in cadrul procesului la ambele ? (vezi toată discuția)
Cauze similare, dar cu apel la instante diferite menoin menoin dupa o concediere colectiva au existat mai multe contestatii si procese. in solutiile date exista doua tipuri de precizarii: \\\\"Cu apel în 10 zile de la ... (vezi toată discuția)