avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Decizie recurs: \\"Admite excepþia nulitãþii ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Decizie recurs: "Admite excepþia nulitãþii recursului"

Buna ziua. Va rog sa ma ajutati si pe mine sa inteleg decizia tribunalului. Ce inseamna "Admite excepţia nulităţii recursului. Constată nulitatea recursului declarat de C.A. împotriva sentinţei civile". Va rog sa imi spuneti daca pot cere si primi o explicatie a deciziei luate.
Va multumesc
Salve,
Ati facut un recurs contestand o sentinta care nu a fost admis. ( adica a fost respins recursul inaintat de dvs. )
Explicatia deciziei o gasiti citind " motivele deciziei"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cai de atac? arlette arlette buna ziua Am avut o actiune in instanta privind nulitate absoluta contract si judecatoria pe fond mi-a dat castig de cauza ,constatand nulitatea ... (vezi toată discuția)
Nepronuntarea instantei asupra exceptiei de nulitate a sentintei FRD FRD Am depus o cerere de revizuire in baza art 322 al 5 si in afara motivului de revizuire am invocat in baza art 137 din VCPC nulitatea sentintei civile pentru ... (vezi toată discuția)
Deschid acest topic ca fiind o provocare pentru toti cei ce cunosc procedura judecatii cererilor de revizuire in vcpc (gabriela pintea, freeelis, stoica ioana, lascoschi sa) FRD FRD Plecand de la art 322 alin 1 pct 5 in coroborare cu art 326 alin 1 din VCPC si avand in vedere si prevederile art 137 din acelasi cod. Avem urmatoarea ... (vezi toată discuția)