avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Este corect? Schimbare functie
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Este corect? Schimbare functie

Buna ziua , este corect sa fii planificat in serviciu pe o alta functie decat cea detinuta iar in locul tau sa fie planificat altcineva care este pe o alta functie nicidecum cea ceruta de postul respectiv
Cel mai recent răspuns: dany1975 , utilizator 16:53, 23 Mai 2013
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetarea de drept a raportului de serviciu al functionarului public moose007 moose007 Am intalnit un caz complicat in ceea ce priveste incetarea raportului de serviciu a unui functionar public incadrat pe durata determinata. Respectivul ... (vezi toată discuția)
Mutare pe o alta functie monodora monodora Am fost pacalita sa-mi cer astazi mutarea de pe o functie pentru care am dat examen, pe o functie mai mare-imputernicire. Imi dau seama ca am facut o mare ... (vezi toată discuția)
Incadrare personal didactic auxiliar petremrl petremrl Buna seara, as dori sa stiu in baza carei legi si articol pot cere transformarea unui post aflat in statul de functii dupa ocuparea prin concurs de catre o ... (vezi toată discuția)