avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Plata CASCO
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Plata CASCO

in luna martie am achizitionat o masina noua ,pe firma, in leasing.in luna aprilie am ramas fara permis.am si eu 2 intrebari:
1.pe perioada cat sunt suspendat sunt obligat sa platesc in continuare polita casco,desi masina sta inchisa in garaj?
2.la terminarea leasingului ,la trecerea pe persoana fizica a masinii (este euro 5) de la persoana juridica,voi plati taxa de prima inmatriculare?
cu stima si multumiri anticipat,cristi.

Cel mai recent răspuns: udau_1966 , utilizator 19:26, 26 Mai 2013
1. evident ca da, daca nu aveti permis masina poate fi condusa de o ruda, un prieten, un angajat, etc. sau vine un cutremur, cade acoperisul garajului peste masina, si asiguartorul trebuie sa va despagubeasca.
2. dupa legea actuala, daca ati platit o taxa, oricat de mica, dar diferita de zero, nu se va mai plati taxa. evident, ce va fi peste cativa ani, cand se va termina leasingul, nu stie nimeni.
1. de acord cu plata.
2. masina am luat-o cu lesing pe un an. intrebarea mea se referea la o perioada scurta.
cu multumiri,cristi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditia casco valabilitate doar pentru anumite persoane mirelastc mirelastc Buna seara! Am incheiat un contract de leasing si, evident, o polita RCA, de viata si un CASCO. Problema mea e urmatoarea: in conditii la asig CASCO se ... (vezi toată discuția)
Taxa de mediu platita de societatea de leasing andrutza4uus andrutza4uus Am incheiat acum o luna un contract de leasing cu o societate..am intrebat de la inceput ce costuri voi avea ca sa nu ma trezesc ca nu poot face fata, si nu mi ... (vezi toată discuția)
Probleme leasing auto pyerr79 pyerr79 Buna ziua.In 2008 am facut un contract de leasing cu porsche bank. Problema 1. Sunt obligat sa platesc asigurarea rca trimisa de ei (ei fiind intermediari) cu ... (vezi toată discuția)