avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Acte interne ONG
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Acte interne ONG

Buna seara,

M-a interesa care este modalitatea prin care se poate corecta o eroare in actele interne ale unui ONG (hotarari AGA).

Mai precis documentul a fost deja utilizat la judecatorie dar ulterior s-a descoperit ca numarul de inregistrare a fost gresit alocat, o hotarare cu acelasi numar fusese deja emisa anterior. Exista vreo modalitate de a rectifica aceasta situatie, pentru a nu se continua cu numere gresite de inregistrare a hotararilor ?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Andreea71 , utilizator 10:16, 25 Mai 2013
Da, prin decizie, motivati si ii dati un indice 1, sau un bis, sau orice alta notatie.
Buna ziua,

Va multumesc pentru raspuns.

Noua decizie cu numarul corectat trebuie depusa la judecatorie in completarea dosarului deja depus? Mentionez ca dosarul a trecut deja de judecatorie, deci inchierea a fost emisa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numerotare acte contabile si acte interne iuliana17 iuliana17 Buna ziua, As dori sa stiu daca este obligatoriu ca la inceputul anului sa se continue numerotarea actelor contabile (facturi etc), contractelor si actelor ... (vezi toată discuția)
Greseli in comunicarea instantei. motiv de nulitate? ovidiu_r ovidiu_r buna ziua, in urma unei actiuni de preschimbare a unei amenzi contraventionale in munca in folosul comunitatii, s-a hotarat transformarea amenzii in 50 de ... (vezi toată discuția)
Schimbarea numelui unei asociatii non-profit cosminrobert cosminrobert Buna ziua, Se poate schimba, prin act aditional la Statut, denumirea unei Asociatii non-profit deja infiintate (avand activitate, patrimoniu etc.) ? Daca ... (vezi toată discuția)