avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 991 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Asigurarea fiselor protectia muncii
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Asigurarea fiselor protectia muncii

Buna ziua,
Am cateva standuri pe galeriile unor supermarketuri, gen insula , la fiecare stand lucreaza 2 angajati. In caz de control trebuie sa am pentru ei fise de protectia muncii? Produsele comercializate sunt obiecte de artizanat.
Daca da, ce trebuie sa fac, cui ma adresez?
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 17:53, 24 Mai 2013
Da, fisa de protectia muncii PM si PSI (prev si sting incendiilor).
Trebuie sa le completati dvoastra sau sa desemnati un angajat sau sa externalizati serviciul (ceea ce va si recomand) catre o firma specializata. Succes!
Trebuie sa aveti mai multe documente SSM, nu doar fise de instructaj SSM. Contactati o firma specializata in domeniul SSM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fise individuale de instruire ssm si psi bettyy2002 bettyy2002 Rog din suflet cine ma poate ajuta cu niste tematici complete de instruire , toate tipurile !! ,niste teste model si o decizie interna pentru personal cu ... (vezi toată discuția)
Referitor la activitatea lucratorului desemnat ssm radu_george radu_george In normele metodologice de aplicare a Legii 316/2006 de SSM, adica HG1425/2006, la sectiunea 4, art 24, alin (2), spune: ca \\"lucratorii din cadrul intern de ... (vezi toată discuția)
Cumul functii, salarizare imarianc imarianc In conditiile in care sunt singurul angajat al unei firme cu peste 300 lucratori pe functia de lucrator desemnat iar in fisa postului sunt trecute toate ... (vezi toată discuția)