am semnat ca fraierul un contract la o firma de telefonie. Totul s-a intimplat in graba mea de a ajunge la destinatie.Cum pot rezilia acest contract? nu au trecut 24 ore ......eu acum am citit actele.Am crezut ca primesc un telefon ieftin cu o suma de bani pentru care nici chitanta nu mi s-a eliberat. help mee please
Pentru ca ati semnat varianta printata se presupune ca l-ati citit, doar daca exista specificat undeva in contract ca va puteti razgandi intr-un anumit termen aveti aceasta posibilitate. In opinia mea nu se poate.
Daca v-ati fi dat acordul telefonic puteati renunta dupa ce primeati contractul pe hartie pe motiv ca nu ati avut posibilitatea sa il studiati amanuntit (operatorul de la call center nu v-a spus toate detaliile).
Faptul ca nu ati primit factura pentru telefon nu inseamna ca nu au emis-o, ati spus ca va grabeati.
Sunati la Relatii cu clientii si spuneti ca doriti schimbarea tipului de abonament, poate reusiti sa va intelegeti. Amintiti si ca nu aveti factura pentru telefon, poate ajuta.