avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Cum pot rezilia fara taxe un contract telefonie la mai ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Cum pot rezilia fara taxe un contract telefonie la mai putin de 24 de ore -urgent va rog

am semnat ca fraierul un contract la o firma de telefonie. Totul s-a intimplat in graba mea de a ajunge la destinatie.Cum pot rezilia acest contract? nu au trecut 24 ore ......eu acum am citit actele.Am crezut ca primesc un telefon ieftin cu o suma de bani pentru care nici chitanta nu mi s-a eliberat. help mee please
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 08:28, 24 Mai 2013
Pentru ca ati semnat varianta printata se presupune ca l-ati citit, doar daca exista specificat undeva in contract ca va puteti razgandi intr-un anumit termen aveti aceasta posibilitate. In opinia mea nu se poate.

Daca v-ati fi dat acordul telefonic puteati renunta dupa ce primeati contractul pe hartie pe motiv ca nu ati avut posibilitatea sa il studiati amanuntit (operatorul de la call center nu v-a spus toate detaliile).

Faptul ca nu ati primit factura pentru telefon nu inseamna ca nu au emis-o, ati spus ca va grabeati.
Sunati la Relatii cu clientii si spuneti ca doriti schimbarea tipului de abonament, poate reusiti sa va intelegeti. Amintiti si ca nu aveti factura pentru telefon, poate ajuta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Returnare telefon telekom anittastanciu anittastanciu Buna ziua, Povestea e un pic lunguta, am sa incerc sa o spun cat de scurt pot. Ai mei au reziliat un abonament de telefon, televiziune si internet la ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract abonament internet Nicole Anouk Nicole Anouk Buna ziua, Se poate rezilia un contract incheiat pentru instalarea unui abonament internet la RCS-RDSinainte de a fi realizata instalarea ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telekom contact_blue contact_blue Buna seara. Anul trecut in luna August, am fost sunat de un agent Telekom, mai exact o doamna care mi-a facut o oferta, un abonament cu un telefon. Eu avand ... (vezi toată discuția)