Salut,am si eu o nelamurire...acum aproape 1 an am primit o amenda rutiera in valoare de 280 de lei in 48 de ore 140 lei pe care nu am platit-o deoarece nu am fost de vina si am zis ca nu o platesc deoarece nu am nimic pe numele meu si nu imi poate lua nimic. Am primit peste cateva luni instiintare de la primarie ca daca in termen de 30 de zile nu platesc amenda vor trece la executari silite.. Executari silite care nu insemnau nimic pt mine atata timp cat nu detineam nimic. acum aproximativ o saptamana mi-a venit o scrisoare acasa in care scrie ca imi vor lua bani de pe cardul de munca in valoare de 280 de lei, bani ce vor fi transferati intr-un cont al trezoreriei. Mentionez ca sunt student, am 22 de ani si nu ma prea pricep in probleme juridice de aceea am apelat la voi. Este posibil sa imi traga bani de pe card? Multumesc.
Amenda ratc
Zumago15
Buna ziua . Astazi am primit o amenda de la RATC ( Proces Verbal facut , firmat de mine cu toate datele ) . Din cate am inteles amenda este de 100 pe loc sau ... (vezi toată discuția)