avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Luna 12 CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Luna 12 CCC

Daca fetita mea este nascuta pe 30.07.2013, luna a 12-a de CCC curge incepand cu 01.07.2013(fiind si luni,zi lucratoare pentru a ma intoarce la munca incepand cu prima zi a celei de-a 12-a luni de CCC, intrucat daca tatal nu ramane cu fetita 1 luna nu voi beneficia altfel de indemnizatie)?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:06, 24 Mai 2013
Daca data nasterii copilului este 30.07.2012 , ultima luna luata in calcul este luna iulie 2013.

Daca tatal nu intra cel putin o luna in CCC, durata CCC pentru mama se diminueaza cu o luna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Din ccc1 in cc2 daria7 daria7 Buna ziua, am inteles cam cum sta situatia in care nasterea unui bebe 2 se intampla in timpul ccc1, insa am niste nelamuriri in cazul meu care este putin ... (vezi toată discuția)
Revenire la locul de munca dupa concediu crestere copil Daliborka Daliborka buna seara in cazul in care copilul este nascut in 01.09.16, mama poate sta 2 ani cu copilul, in acest caz ea se intoarce la munca din 02.09.18 sau din ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie copil andreea_davy andreea_davy Buna ziua,ma aflu in concediu crestere copil, in3 decembrie acesta făcând 2ani, si sunt însărcinată ,data probabilă a nasterii 17.04.2018. Ma pot ... (vezi toată discuția)