avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Influenta cazierului
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Influenta cazierului

Buna ziua,

In ce mod ii este limitata activitatea profesionala unei persoane care a avut o condamnare pentru ucidere din culpa, accident de masina. Spre exemplu, ar putea lucra in invatamant? Un accident auto face conflict cu o eventuala cariera in profesorat?

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 14:16, 24 Mai 2013
Ce sanctiune este trecuta in cazier?
Nu stiu exact. A fost condamnat prin art. 178 cod penal ucidere din culpa. Cum putem afla sanctiunile?
Vedeti ce scrie in cazier si mai ales daca scrie...
Scoateti un cazier mai intai...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare condrea doru condrea doru acum 3 ani am avut un accident la o firma de paza cu masina de inteerventie si am fost condamnat la 2ani si 6 luni cu suspendare pentru omor din culpa.acum as ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru ucidere din culpa cosmin311 cosmin311 Buna ziua ! am facut un accident de masina si am pierdut controlul volanului si m-am rasturnat cu masina de cateva ori si s-a soldat cu un deces fiind mama mea ... (vezi toată discuția)
Noul cod penal - uciderea din culpa zahariadan zahariadan unde as putea gasi noile articole din noul cod penal cu privire la uciderea din culpa (vezi toată discuția)