Buna ziua, daca vand produse handmade( lucrate manual) nu in cantitati industriale,ci sa zic de gen 300 lei lunar trebuie sa declar cumva,undeva venitul? Asta in cazul in care cineva mi-ar vrea raul, reclamadu-ma? Sau imi pot vinde linistita cerceii si felicitarile?:)) Multumesc pt raspuns
Da, trebuie declarat orice venit, sii 300 lei /lunar este unul consistent, din punctul legii de vedere. Acum conteaza si unde il vindeti. Daca o faceti public, politia are atributii sa va verifice autorizarea. Daca o faceti intre prieteni ...este altceva.
pai intre prieteni, dar as vrea sa stiu unde anume si ce trebuie facut pt declararea acestui venit, pt ca intentionez sa fac si altfel de produse pe care as vrea sa incerc sa le vand si public si n as vrea pt o suma minuscula sa am altfel de probleme , multumesc frumos
Daca vreti sa legalizati aceast activitate, trebuie sa va autorizati ca pfa, intreprindere familiala, intreprindere individuala sau sa va faceti firma. Apoi puteti desfasura activitatea. Dar puneti in balanta daca se merita.