avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1133 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Daca vand handmade trebuie sa declar veniturile?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Daca vand handmade trebuie sa declar veniturile?

Buna ziua, daca vand produse handmade( lucrate manual) nu in cantitati industriale,ci sa zic de gen 300 lei lunar trebuie sa declar cumva,undeva venitul? Asta in cazul in care cineva mi-ar vrea raul, reclamadu-ma? Sau imi pot vinde linistita cerceii si felicitarile?:)) Multumesc pt raspuns
Cel mai recent răspuns: curioasa2013 , utilizator 15:47, 24 Mai 2013
Da, trebuie declarat orice venit, sii 300 lei /lunar este unul consistent, din punctul legii de vedere. Acum conteaza si unde il vindeti. Daca o faceti public, politia are atributii sa va verifice autorizarea. Daca o faceti intre prieteni ...este altceva.
pai intre prieteni, dar as vrea sa stiu unde anume si ce trebuie facut pt declararea acestui venit, pt ca intentionez sa fac si altfel de produse pe care as vrea sa incerc sa le vand si public si n as vrea pt o suma minuscula sa am altfel de probleme , multumesc frumos
Daca vreti sa legalizati aceast activitate, trebuie sa va autorizati ca pfa, intreprindere familiala, intreprindere individuala sau sa va faceti firma. Apoi puteti desfasura activitatea. Dar puneti in balanta daca se merita.
multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa, srl sau ii pentru vanzare de produse handmade andreeapopa20 andreeapopa20 As vrea sa vand produse handmade legal. Ce ar fii mai avantajos (ca si taxe) si ca intretinere de infiintat: PFA, SRL sau II? Vreau sa vand accesorii ... (vezi toată discuția)
Handmade/bricolaj/arta kartago kartago Buna ziua, As dori, in timpul meu liber, sa fac diverse produse handmade ( mici tricotaje, tablouri, felicitari, bijuterii, alte obiecte mici de bricolaj) ... (vezi toată discuția)
Comercializare decorațiuni handmade din boabe de cafea. sveta izbash sveta izbash Buna ziua. Fac decorațiuni handmade din boabe de cafea - copăcei, căni decorate, etc. Vreau sa le vând în magazine. Adică să pot face contracte cu ... (vezi toată discuția)