avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Taxe vanzare casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Taxe vanzare casa

Buna ziua,
doresc sa vand o casa cu teren si as dori sa stiu ce taxe trebuiesc platite de vanzator si care de cumparator..multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 15:39, 24 Mai 2013
Cumparatorul plateste actele- onorariul notarului cu TVA , taxa de intabulare iar vanzatorul impozitul pe tranzactie.
la o tranzactie de 25000 euro care ar fi taxele cumparatorului?multumesc
In jur de 2000 de lei, ar trebui sa intebati la notar sau la mai multi ca onorariile difera.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe la vanzarea unui imobil Lisa30 Lisa30 Buna ziua, Va rog sa imi spuneti ce taxe/impozite trebuie platite de catre vanzator si de catre cumparator la vanzarea unui imobil, in valoare de 35.000 euro. ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren agricol octavian63 octavian63 buna ziua doresc sa vand un teren agricol in jud Giurgiu eu fiind din Cluj si e cam departe pt mine . Ma intereseaza care sunt impozitele sau / si taxele de ... (vezi toată discuția)
Contract vânzare cumparare Adelina2017 Adelina2017 Buna ziua!Cat durează finalizarea unui contract de vânzare cumparare?Si care ar fi taxele notariale pentru cumpărarea unui teren extravilan cu valoarea de ... (vezi toată discuția)