avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vanzare teren agricol
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vanzare teren agricol

buna ziua
doresc sa vand un teren agricol in jud Giurgiu eu fiind din Cluj si e cam departe pt mine . Ma intereseaza care sunt impozitele sau / si taxele de platit de pe urma vanzarii acestuia . Am cam 100 ha si se pare ca pot sa-l vand cu 5000 euro / ha
adica vreo 500.000 euro , ar fi super , oare cu cat raman net dupa aplicarea taxelor .?? multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters338589 , utilizator 08:53, 20 Aprilie 2016
sunt taxe care se platesc atat de cumparator cat si vanzator, nu platiti dv totalitate. Exista pe net calculator taxe notariale.
Dvs ca si vanzator platiti implozitul pe tranzactie care se calculeaza conform Codului Fiscal art.114. Cumparatorul plateste onorariul si intabularea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce acte imi trebuie sa vand o garsoniera? ContSters54529 ContSters54529 Buna ziua! As vrea sa stiu si eu de ce acte am nevoie sa vand o garsoniera.Mentionez ca am contractul de vanzare cumparare.cand am cumparat-o notarul la ... (vezi toată discuția)
Impozit vanzare garsoniera persoana dubla cetatenie gea_b gea_b Am cetatenie romana si cetatenie franceza, urmeaza sa vand o garsoniera in Romania. Garsoniera a fost inchiriata si impozitul pe venitul din chirie a fost ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, doresc sa cumpăr un imobil in val de 92000 euro. ... ancamate ancamate Buna ziua, Doresc sa cumpăr un imobil in val de 92000 euro. Anul trecut am făcut un antecontract și am plătit un avans de 77000 euro, urmând ca acum sa ... (vezi toată discuția)