avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită EXECUTARE SILITA! amanare licitatie
Discuție deschisă în Executare silită

EXECUTARE SILITA! amanare licitatie

Buna ziua. Cum pot sa scap si eu pentru moment de o executare silita, este la a doua licitatie, si doar sa o mai aman pana o sa fac rost de ceva banuti (se va vinde una bucata teren) , deoarece executorull asta si cu consilierul lui ca da, ca veniti sa faceti o cerere,a facut fratele meu una, a facut si tatal meu, ambele cumulate insemnand 1200 roni, adica cate 600,si daca pot face o alta cerere sa le aman pe cele 2 si sa fac una pe o suma mai modica,sa zicem 800 de roni ??? Va rog mult de tot ajutati-ma !!! (a doua licitatie are loc saptamana viitoare) :(:(:(

Imobilul care este executat are 2 propietari: bunica care detine in proportie cam 95% iar mama doar cei 5%, si ei o executa pe cea din urma, deci nu inteleg multe chestii,please help !!!
Ultima modificare: Vineri, 24 Mai 2013
crazym, utilizator
nu ati facut contestatie si sa aratati ca imobilul e bun comun si debitorul are doar 5% din acesta?
nu,pentru ca nu stiu cum trebuie procedat !!!
Faceti contestatie la executare, bunica trebuie sa faca si sa arate ca e proprietar pe imobil ( 95% din el) si nu datoreaza nimic creditorului urmaritor. Dvs mergeti la executor si promiteti ca platiti lunar o suma. Sa amanati pana la contestatie.

Cred ca aveti nevoie de un avocat.

De unde rezulta creanta pentru care sunteti executati silit?
De la un credit facut la o banca, iar bunica nu poate sa mearga fiindca este imobilizata la pat, complicat foarte complicat, nu stiu ce sa fac mai intai !!!
Ultima modificare: Vineri, 24 Mai 2013
ContSters214341, utilizator
Pai...suma de plata e mare? trimiteti cerere de acord de plata si obtineti suspendarea ca sa nu pierdeti imobilul. La rolul fiscal e trecuta bunica sau mama, pt teren?

Alte discuții în legătură

Executata silit pentru o mostenire balancornelia balancornelia Dupa mai multi ani de procese bunica mea a primit o sentinta finala,cum ca trebuie sa plateasca unui mostenitor in jur de 80000 ron cu tot cu cheltuieli de ... (vezi toată discuția)
Executare silita cota parte dintr-un imobil popdoru0 popdoru0 Buna ziua Acum doi ani am incheiat la notar un act prin care o datorie personala catre o persoana fizica o garantez cu cota de 1/5 dintr-un teren de ... (vezi toată discuția)
Mama mea are o poprire pe cont, o suma destul de mare. bunica ... annnamm annnamm Mama mea are o poprire pe cont, o suma destul de mare. Bunica mea are apartament, propietare privata. Mama este mostenitor. Executorul a intrat peste bunica ... (vezi toată discuția)