Buna ziua. Cum pot sa scap si eu pentru moment de o executare silita, este la a doua licitatie, si doar sa o mai aman pana o sa fac rost de ceva banuti (se va vinde una bucata teren) , deoarece executorull asta si cu consilierul lui ca da, ca veniti sa faceti o cerere,a facut fratele meu una, a facut si tatal meu, ambele cumulate insemnand 1200 roni, adica cate 600,si daca pot face o alta cerere sa le aman pe cele 2 si sa fac una pe o suma mai modica,sa zicem 800 de roni ??? Va rog mult de tot ajutati-ma !!! (a doua licitatie are loc saptamana viitoare) :(:(:(
Imobilul care este executat are 2 propietari: bunica care detine in proportie cam 95% iar mama doar cei 5%, si ei o executa pe cea din urma, deci nu inteleg multe chestii,please help !!!
Faceti contestatie la executare, bunica trebuie sa faca si sa arate ca e proprietar pe imobil ( 95% din el) si nu datoreaza nimic creditorului urmaritor. Dvs mergeti la executor si promiteti ca platiti lunar o suma. Sa amanati pana la contestatie.
Cred ca aveti nevoie de un avocat.
De unde rezulta creanta pentru care sunteti executati silit?
De la un credit facut la o banca, iar bunica nu poate sa mearga fiindca este imobilizata la pat, complicat foarte complicat, nu stiu ce sa fac mai intai !!!
Pai...suma de plata e mare? trimiteti cerere de acord de plata si obtineti suspendarea ca sa nu pierdeti imobilul. La rolul fiscal e trecuta bunica sau mama, pt teren?