avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită EXECUTARE SILITA! amanare licitatie
Discuție deschisă în Executare silită

EXECUTARE SILITA! amanare licitatie

Buna ziua. Cum pot sa scap si eu pentru moment de o executare silita, este la a doua licitatie, si doar sa o mai aman pana o sa fac rost de ceva banuti (se va vinde una bucata teren) , deoarece executorull asta si cu consilierul lui ca da, ca veniti sa faceti o cerere,a facut fratele meu una, a facut si tatal meu, ambele cumulate insemnand 1200 roni, adica cate 600,si daca pot face o alta cerere sa le aman pe cele 2 si sa fac una pe o suma mai modica,sa zicem 800 de roni ??? Va rog mult de tot ajutati-ma !!! (a doua licitatie are loc saptamana viitoare) :(:(:(

Imobilul care este executat are 2 propietari: bunica care detine in proportie cam 95% iar mama doar cei 5%, si ei o executa pe cea din urma, deci nu inteleg multe chestii,please help !!!
Ultima modificare: Vineri, 24 Mai 2013
crazym, utilizator
da,este destul de maricica,aproape 40000 de roni, si cred ca este buni la rolul fiscal !!!
Credeti? Atunci cum ar fi executat imobilul? De unde stia executorul de acest imobil? sunteti sigur ca nu ne spuneti povesti?

Daca nu ne spuneti situatia reala, nu avem cum sa va ajutam.
Este posibil sa fie executat doar cota din imobil ce reprezinta 5% din acesta. Probabil in cartea funciara a imobilului este trecuta bunica cu cota ei de 95% si mama Dvs. cu cota de 5%. Prin urmare, nu poate fi constatat impedimentul la executare pe motivul faptului ca este un bun comun, deoarece cotele de proprietate sunt stabilite deja. Cat inseamna 5% din aceste teren? 500 mp, 1000 mp ? mai mult, mai putin?
Suprafata totala este de 280 mp, bunica avea jumate si dupa ce a murit bunicul mai are inca 1/4 sau 2/4 din cealalta jumatate,restul are mama ; Ca sa fac contestatie la executare,cum trebuie sa procedez? unde trebuie sa ma duc? Cat costa??? :(:(:(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executata silit pentru o mostenire balancornelia balancornelia Dupa mai multi ani de procese bunica mea a primit o sentinta finala,cum ca trebuie sa plateasca unui mostenitor in jur de 80000 ron cu tot cu cheltuieli de ... (vezi toată discuția)
Executare silita cota parte dintr-un imobil popdoru0 popdoru0 Buna ziua Acum doi ani am incheiat la notar un act prin care o datorie personala catre o persoana fizica o garantez cu cota de 1/5 dintr-un teren de ... (vezi toată discuția)
Mama mea are o poprire pe cont, o suma destul de mare. bunica ... annnamm annnamm Mama mea are o poprire pe cont, o suma destul de mare. Bunica mea are apartament, propietare privata. Mama este mostenitor. Executorul a intrat peste bunica ... (vezi toată discuția)