Buna ziua. Cum pot sa scap si eu pentru moment de o executare silita, este la a doua licitatie, si doar sa o mai aman pana o sa fac rost de ceva banuti (se va vinde una bucata teren) , deoarece executorull asta si cu consilierul lui ca da, ca veniti sa faceti o cerere,a facut fratele meu una, a facut si tatal meu, ambele cumulate insemnand 1200 roni, adica cate 600,si daca pot face o alta cerere sa le aman pe cele 2 si sa fac una pe o suma mai modica,sa zicem 800 de roni ??? Va rog mult de tot ajutati-ma !!! (a doua licitatie are loc saptamana viitoare) :(:(:(
Imobilul care este executat are 2 propietari: bunica care detine in proportie cam 95% iar mama doar cei 5%, si ei o executa pe cea din urma, deci nu inteleg multe chestii,please help !!!
Este posibil sa fie executat doar cota din imobil ce reprezinta 5% din acesta. Probabil in cartea funciara a imobilului este trecuta bunica cu cota ei de 95% si mama Dvs. cu cota de 5%. Prin urmare, nu poate fi constatat impedimentul la executare pe motivul faptului ca este un bun comun, deoarece cotele de proprietate sunt stabilite deja. Cat inseamna 5% din aceste teren? 500 mp, 1000 mp ? mai mult, mai putin?
Suprafata totala este de 280 mp, bunica avea jumate si dupa ce a murit bunicul mai are inca 1/4 sau 2/4 din cealalta jumatate,restul are mama ; Ca sa fac contestatie la executare,cum trebuie sa procedez? unde trebuie sa ma duc? Cat costa??? :(:(:(