avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dupa recurs ce mai urmeaza?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dupa recurs ce mai urmeaza?

Buna dimineata.

Proces civil legea 10(chiriasi).
Dupa recursul pierdut la Curtea de Apel ce cai de atac mai sunt?
Ce mai urmeaza?Curtea suprema? Care este termenul de atac?
Cel mai recent răspuns: Sorin Susca , Consilier juridic 06:50, 5 Martie 2009
Contestatie in anulare oricand inainte de inceperea executarii silite sau in 15 zile de data cand ati luat cunostinta de hotararea dar nu mai tarziu deun de la datacand hotararea aramas irevocabila (ART. 319 c.PR.CIV.) , sau revizuirea in termen de o luna conform art . 324 C.pr.civ

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare irevocabila catana_emil catana_emil S-a emis o hotarire irevocabila intr-un caz de recurs la o anulare de proces verbal contraventie, motivindu-se, impotriva evidentelor, ca acesta, recursul, ... (vezi toată discuția)
Cale de atac simo79 simo79 Buna seara si La multi ani! am nevoie de un raspuns din partea dvs. din nou . Ce cale de atac poate fi urmata in cazul unei decizii civile irevocabile ... (vezi toată discuția)
Am pierdut in recurs. ce pot sa mai fac? ana_mar1a ana_mar1a buna ziua, pe scurt, situatia este urmatoarea: am dat in judecata Agentia Judeteana pentru Prestatii Sociale la Tribunal. am castigat procesul si AJPS a facut ... (vezi toată discuția)