avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1175 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am primit ceva si nu stiu ce este
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am primit ceva si nu stiu ce este

Buna am primit prin posta ..
Va comunicam, ca prin ordonanta din data de 17.05.2013 art. 27 pct. 1 lit. a C.p.p. rap. art. 45 C.p.p, s-a declinat competenta de solutionare in favoarea Parchetului de pe langa Tribunalul Salaj.
.
Daca imi poate spune cineva despre ce este vorba> Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:37, 24 Mai 2013
Inseamna ca se vor face cercetarile de organul de ancheta de la Salaj si nu acolo unde ati cerut dvs..
Ultima modificare: Vineri, 24 Mai 2013
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Dupa 2 ani imi muta dosarul dintr-o parte in alta .. nu putea sa il solutioneze inainte de 17.05.2013 ..
La aceasta intrebare nu va pot raspunde decat ei...
Autoritatea emitenta a documentului citat de dvs a declinat responsabilitatea cercetarii in favoarea Ministerului Public teritorial Salaj

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informaþii detaliate despre dosar shalke shalke Buna ziua, Am depus o plangere impotriva UNIVERSITATEA SPIRU HARET si MINISTERUL EDUCATIEI,CERCETARII,TINERETULUI SI SPORTULUI. Obiectul este: obligare ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna ''declina solutionarea cauzei''? cristin28 cristin28 Buna ziua, m-ar interesa si pe mine ce inseamna: declina solutionarea cauzei (intr-un proces). multumesc (vezi toată discuția)
Citatie de la parchet pentru acuzator Robert_1 Robert_1 Buna ziua, s-au auzi vorbe prin \"cartier\" ca si cum anumiti indivizi au fost la sectia de politie si au depus marturie impotriva mea. Dupa o saptamana de ... (vezi toată discuția)