avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1249 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... numere germania (posibil expirate)
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

numere germania (posibil expirate)

MA NUMESC ADY, am avut un opel cu nr de germania(nu provizorii), sunt din provincie si am ajuns in data de 17 febr 2009 in bucuresti cu ceva probleme personale. din nefericire ptr mine, am ajuns in zona sect 1 unde agentii din militie sunt cei mai vigilenti din lume, astfel ca la un control de rutina au crezut ei de cuviinta ca masina mea ar putea fi radiata in germania iar numerele expirate. ca urmare a faptului ca nu am putut ¨cotiza¨ cu suma de 100 euro, mi-au retinut brieful mic, placutele de inmatriculare si permisul de conducere, pentru fiecare in parte m-i s-a eliberat dovada. si m-i s-a intocmit desigur si dosar penal. dupa 15 zile a expirat dovada ptr permis si am ajuns la bucuresti sa o prelungesc, in schimb am fost sfatuit de cineva(militean) la udriste sa depun o cerere catre procuror sa dispuna prelungirea dovezii de circulatie, urmand sa revin cu un telefon peste 14 zile sa vad daca procurorul a aprobat prelungirea dovezii. credeti ca am procedat bine? care e cea mai rea varianta care ar putea sa mi se intample? dar varianta cea mai buna? ce se va intampla cu permisul meu de conducere? cam cat timp dureaza solutionarea dosarului? mentionez ca am cazierul alb. Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: saxx , utilizator 12:57, 5 Martie 2009
Asta am zis si eu ca nu e 100 % legal. Adica e cu smen :D
Ase se procedeaza, o urca pe trailer, opresc intr-o parcare si deslipesc niste buline, se face o asigurare in Photoshop si gata frate ai masina inmatriculata in germania. Costuri minime mai ales ca vin cu 3 masini o data. Asa ca ei fac economii de sute de euro/masina si mai e si atractiv ca viitorul proprietar nu trebuie decat sa dea decat banii pe masina si are tot, nu mai plateste taxe la statul roman, n-are treaba cu nimeni. Chiar asa simplu sa fie, nu suna un pic prea frumos ca sa fie adevarat ?
Fiti fratilor atenti cand cumparati ceva, nu sariti la chilipiruri ca e viata voastra in joc. Tu ca un cumparator de buna credinta, atras de mirajul chilipirului, aia fac milioane si voi va duceti la parnaie sau stati prin tribunale cu anii.
A, uite, ca nu m-am inselat cand am zis de faza cu brief-ul si ca ar fi bine ca numai asta sa fie, adica sa fie radiata dar uite ca a mai deschis un topic si belele curg in cascada.
Multa bafta si nervi, naspa situatie, sper sa fie bine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina adusa din germania, numere rosii NeamtuA NeamtuA Buna ziua, Am cumparat zilele trecute o masina din Germania si as vrea sa iau numere rosii pe 3 luni. Am vazut ca printre documentele necesare inmatricularii ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto. mikota mikota BUNA SEARA, am cumparat un autoturism adus din GERMANIA CU NR.DE ZOLL,de la un dealer auto,am primit brief-ul mare si cel mic,pe care apare o persoana de ... (vezi toată discuția)
Cumpararea unei masini cu numere zoll valabile CountPorcula1987 CountPorcula1987 Marti vreau sa cumpar o masina. L-am rugat pe proprietar sa aduca actele necesare (certificat fiscal). El mi-a spus in felul urmator: \\"Masina are numere zoll ... (vezi toată discuția)